Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tegan and Sara

30. 8. 2008

Sestry Tegan a Sara Quin jsou jednovaječná dvojčata. Narodily se v roce 1980 a pocházejí z Kanady.

Už od dětství hrají na piano, později začaly zakládat různé punkové formace, dokonce vyhrály nějakou punkovou soutěž. Na konzertech obě zpívají a hrají na kytaru, zatímco je doprovází ještě několikačlenná kapela. Punkem bych jejich tvorbu ale určitě nenazývala. Co je to za styl? Nevím, posuďte sami, alo poslouchat se to každopádně dá. Líbí se mi to.

Takzvaně průlomovou deskou je So Jealous, přičemž samotná píseň So Jealous zazněla v THE L WORDu.

Diskografie

Yellow Tape (1998) - pouze kazeta

Orange Tape (1998) - pouze kazeta

Red Tape (1998) - pouze kazeta

Under Feet Like Ours (1999)

This Business of Art (2000)

If It Was You (2002)

So Jealous (2004)

The Con (2007)

 

Obě jsou lesbičky, což je vlastně docela zajímavý. Těžko říct, jestli bych na ně někdy přišla, kdybych se jednoho dne nedozvěděla o lesbické dvojici dvou sester... Však víte, jak to myslim:)

Sara nazpívala písničku We're So Beyond This s Reason(MySpace) klip TADY. A Sweetness Follows (cover R.E.M.)s Kaki King (MySpace) TADY . A další...

Tegan nazpívala se skupinou Against Me!(MySpace) song Borne On The FM Waves of the Heart  klip TADY . A s Kinnie Starr (MySpace) La La Le La La TADY . A další....

Jedna recenze

Oficiálky

MySpace

YouTube

Obrazek 

 

 

 

 

Pár klipů

Back In Your Head

 

 

Speak Slow

Walking With A Ghost

The Con

Living Room

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář